حجت الاسلام مهدی مبارک آبادی معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق (ع) بیجار، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کردستان، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در مدارس علمیه باید به آن نگاه کاملا تخصصی و فراگیر باشد، مقوله پژوهش است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق(ع) بیجار، گفت: طلاب باید همواره به دنبال کسب علومی باشند که معمولا کمتر در حوزههای علمیه در دسترس هستند و خوشبختانه منابع برای تحقیق و پژوهش طلاب در حوزه دین به آسانی در دسترس است و این یک امتیاز برای ارتقای علمی طلاب میباشد.
این استاد حوزه علمیه یادآور شد: از سوی دیگر اساتید حوزوی باید زمینه ترغیب طلاب برای ورود به حوزه پژوهش را مهیا کنند، زیرا تجربه نشان داده که عالمان و سرشناسان حوزوی افرادی اهل پژوهش و مطالعه بودهاند.
حجت الاسلام مبارک آبادی با تأکید بر اینکه پژوهش زمینهای برای بسط فکر و اندیشه طلاب میشود، مطرح کرد: زمانی که طلبه موضوعی را مورد تحقیق و پژوهش قرار میدهد به سمت مطالعات و پژوهشهای میدانی سوق داده میشود و همین امر باعث ایجاد روحیه کنجکاوی و جستجوگری در طلبه میگردد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق(ع) بیجار افزود: موضوع دیگری که در این سالها در مراکز دینی به ویژه حوزههای علمیه به کرار شاهد آن هستیم، تلاش جریانهای سکولار برای نفوذ در فکر و اندیشه طلاب است، تفکرات سکولار باعث انفعال فکری طلاب میگردد و لذا باید این طلبهها به خوبی با ابعاد خطرناک این اندیشه غیراسلامی و غربی آشنا شوند تا در مسیر آن قرار نگیرند.
حجت الاسلام مبارک آبادی خاطرنشان کرد: نقطه مقابل تفکرات سکولاریسم، تفکرات انقلابی در حوزههای علمیه است، طلبه انقلابی نه تنها به دنبال علم و دانش است، بلکه در حوزه عمل نیز یک نیروی تاثیرگذار در جامعه میباشد.
نظر شما